Start

Sociaal internettarief van Telenet

E-mail Afdrukken PDF

Gezinnen met een laag inkomen kunnen voor 13 euro per maand internetten.

 

Met de lancering van een sociaal internettarief speelt Telenet in op de kritiek dat internet in ons land te duur is. Vanaf augustus kunnen gezinnen met een 'Omnio-statuut' bij de kabeloperator een internetabonnement krijgen voor 13euro per maand, btw inbegrepen. Dat is 7euro, of 84euro per jaar, goedkoper dan Basic Net, de goedkoopste internetformule van Telenet. 'En de klanten van Telenet moeten daarbovenop niet nog eens betalen voor een abonnement op een vaste telefoonlijn', zegt Ronny Verhelst van Telenet.

Het aanvragen van het sociaal tarief voor internet verloopt zeer eenvoudig: klanten of potentiële klanten die menen in aanmerking te komen voor het sociaal tarief voor Internet kunnen schriftelijk contact opnemen met Telenet (op het nummer 015/66 66 66 of per brief naar Telenet, Liersesteenweg 4, 2800 Mechelen, of via www.telenet.be). Na controle zal het sociale tarief Internet automatisch worden toegekend op de eerstvolgende aanrekening.

Klik hier om verder te lezen.

 

Nieuwsbrief IT-huis

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten en projecten, schrijf je dan hier in en ontvang maandelijks de Nieuwsbrief van het IT-huis!Introductiefilmpje IT-huis